HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: VVS COMFORT A/S
CVR-nr.: 31491363
Adresse: Sindalsvej 15 8240 Risskov
Mailadresse: info@vvscomfort.dk
Telefonnummer:86154550


Levering
VVS Comfort leverer kun til fastland og brofaste øer i Danmark. 

Dine varer sendes enten med PostNord eller vores lenerandørers egne eller eksterne fragtbiler og leveres til den første dør i stueetagen. Større varer bliver leveret på en palle og leveres med fragtmand. Noter på din ordre, hvis varen må stilles, eller sørg for at være hjemme ved levering.

Næsten alle vores leverancer leveres inden for 48 timer efter bestillingen regnet fra først kommende arbejdsdag, dog kan enkelte varer være i restordre. Vi kontakter dig hurtigst muligt med leveringstid i tilfælde af, at din vare er i restordre. Ordrer bestilt efter kl. 15.00 behandles først næstkommende hverdag.

Vær opmærksom på, at vi ikke altid selv sender vores varer afsted og derfor ikke kan give besked, når varen afsendes.

Nogle ordrer leveres fra flere lageradresser og kan derfor blive leveret ad flere omgange.

Der tillægges et fragtgebyr på 89 kr. på alle ordrer under 2000 kr. Du kan også vælge at hente varerne hos en af vores VVS Comfort-butikker eller VVS-installatører. Find vores VVS Comfort-butikker og VVS-installatører her.

Leveringsformer:
Hjemmelevering.
Afhentning i butik
Erhvervsadresse
Ved fri fragt gælder tilbuddet kun ved 1. leveringsforsøg. Træffes du ikke hjemme, og har du ikke ved ordreafgivelsen givet tilladelse til, at varen må stilles, betaler du eventuelle udgifter ved flere udkørsler. 

Varemodtagelse
Når din vare ankommer, bør du derfor sikre dig, at pakken er ubeskadiget, og at indholdet svarer til ordrebekræftelsen, inden du kvitterer for modtagelse. 

Er der skade på en vare eller emballagen, anbefaler vi, at du informerer transportfirmaets chauffør ved leveringen, og du bør nægte at modtage pakken – eller angive på fragtbrevet, at pakken er ”Modtaget med forbehold". Synlige defekter, fejlleverancer eller mangler bør anmeldes til VVS Comfort A/S straks. Har du modtaget en fragtskadet vare, eller er emballagen beskadiget, vil vi for din egen skyld kraftigt anbefale, at du tager billeder som dokumentation for skadens omfang. 
 

Modtager du en forkert vare, bedes du kontakte os, så vi kan sende dig den rigtige vare og afhente den forkerte. VVS Comfort A/S betaler for omkostningerne ved ombytning til en ny vare. Læg venligst en kopi af ordrebekræftelsen i kassen sammen med returvaren. 

 


Betaling
Når du handler på vvscomfort.dk indgås aftaler på dansk. Hos VVS Comfort A/S kan du enten betale med betalingskort, MobilePay Online eller ved bankoverførsel. Du kan anvende:
Kreditkort
MobilePay
Kontooverførelse OBS! Her vil du ikke være beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi trækker først beløbet, når varen afsendes. Har du bestilt flere varer, og er en af varerne i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når den afsendes.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Betaler du med bankoverførsel, ekspederes din bestilling, når vi har modtaget betalingen. 
Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Sikkerhed ved handel
Det er sikkert og trygt at betale med betalingskort hos VVS Comfort A/S. Selve betalingen foregår via en sikker forbindelse (SSL – Secure Socket Layer), som er godkendt af PBS. Det betyder, at alle dine oplysninger krypteres, så ingen kan læse dem.

Når du er i en sikker betalingszone, vises et lille ikon med teksten "Secure Server” eller en lukket hængelås i bunden af dit browservindue.

Sikkerheden er yderligere øget af identifikationskoden 3D Secure (Verified by VISA og MasterCard SecureCode).

Du finder mere information om sikkerhed på nettet på Nets hjemmeside www.nets.eu/dk 

 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vvscomfort.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare.

b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved henvendelse på info@vvscomfort.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du vedhæftet i din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du bør altid kontakte os, hvis du returnerer eller nægter at modtage en vare, så vi ved, hvorfor den kommer retur og kan give dig den bedste service.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet eller fremskaffet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering skal du sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer nemlig ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for badekar, toiletter, vaske, møbelsæt og andre store eller tunge varer.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 800kr.

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:
VVS Comfort A/S
Sindalsvej 15A
8240 Risskov

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Når du returnerer en vare, bør du udfylde denne formular og vedlægge den. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes vedlægger en beskrivelse af årsagen til returnering. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Med andre ord må du åbne emballagen for at fastslå, om du har modtaget den rigtige vare, men ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover og eller den originale emballage er skadet, som der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret og garanti 
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Hos VVS Comfort A/S har du 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, når du blot har din ordrebekræftelse eller anden form for dokumentation for dit køb – så gem den som købsbevis. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at benytte dig af din reklamationsret, skal du sende en detaljeret beskrivelse af fejlen til info@vvscomfort.dk. Derudover skal du oplyse ordrenummer, fulde navn og adresse, hvorefter vi vil behandle reklamationen.

Er reklamationen berettiget, og skulle der være fragtomkostninger i forbindelse hermed, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. VVS Comfort A/S dækker alle udgifter i forbindelse med transport og servicering af produktet, når blot det sker inden for reklamationsfristen. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Udvidet garanti
På enkelte produkter giver producenten en udvidet garanti mod fabrikationsfejl, som du kan se på de pågældende varer. I de tilfælde er det producenten, der afholder garantien.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til VVS Comforts kundeservice på info@vvscomfort.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her
 

 

Priser
Alle priser på vvscomfort.dk er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms. Priserne opdateres løbende, og de kan derfor variere fra dag til dag.

Prispolitik hos VVS Comfort A/S
Da VVS Comfort A/S er en frivillig kæde med selvstændige forhandlere, kan de enkelte forhandlere selv fastsætte prisen på en given vare. Derfor kan prisen på den samme vare differentiere i de forskellige VVS Comfort-butikker.

VVS Comfort A/S har løbende landsdækkende tilbudskampagner med enslydende priser. De vil langt overvejende gælde i alle VVS Comfort-butikkerne, men helt undtagelsesvis kan besparelserne variere lokalt. Det betyder, at prisen, du finder på vvscomfort.dk, ikke nødvendigvis er den samme pris som i butikkerne, samt at prisen kan variere fra butik til butik.
 

 

Persondatapolitik hos VVS Comfort A/S
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos VVS Comfort A/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
 

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

VVS Comfort A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

Besøger vores hjemmeside

Gennemfører et køb af vores produkter

Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.vvscomfort.dk er VVS Comfort A/S, Sindalsvej 15A – CVR: 31491363

 

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontakt oplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

 

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores leverandører og fragtfirmaer med henblik på levering af dine køb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

At få slettet persondata


  • Dankort og eDankort (Gebyrfrit)

  • VISA, VISA Electron, Maestro og Mastercard (DK) (Gebyrfrit)

  • MobilePay Online (Gebyrfrit)

  • Mastercard og VISA (begge udenlandske) (Gebyrfrit)

  • Bankoverførelser til Djurslands Bank (NB: Bankoverførelser er ikke dækket af indsigelsesordningen)

    Reg.nr. 7264

    Kontonr. 0001233126

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@vvscomfort.dk.

 

Cookies
VVS Comfort A/S benytter cookies, som er en lille tekstfil, der bliver gemt lokalt på din harddisk. Den bruges til at optimere webshoppens funktionaliteter og gøre dine besøg så brugervenlige som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.  

 

Logstatistik 
Vi bruger en logstatistik på vvscomfort.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades, mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere vvscomfort.dk.

 

Forbehold

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.
Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 
Til:
vvscomfort.dk
Sindalsvej 15A
8240 Risskov
e-mail: info@vvscomfort.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
Bestilt den: _______________________________
Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 5.12.2023