Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vvscomfort.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare.

b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved henvendelse på info@vvscomfort.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du vedhæftet i din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du bør altid kontakte os, hvis du returnerer eller nægter at modtage en vare, så vi ved, hvorfor den kommer retur og kan give dig den bedste service.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet eller fremskaffet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.